#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Presentació Causa Solidària

Un any més, i seguint amb nostre tarannà solidari, intentem aportar el nostre granet de sorra -gràcies a tots/es les participants a la Cursa, a les entitats i associacions amb iniciatives solidàries i d'utilitat vers la societat civil més necessitada.

Destinem 2 euros del preu de cada inscripció de la Cursa a la Causa Solidària, per tant, l'aportació a aquesta dependrà del nombre de participants inscrits a la Cursa, i dels donatius desinteressats que s'hi vulguin aportar. La resta d'ingressos els destinem a cobrir les despeses pròpies de la Cursa i relacionades amb la seva organització, ja que és una Cursa sense ànim de lucre, i qui hi col·laborem ho fem de manera totalment altruista.

En les quatre edicions de la Cursa (2015-2018), i gràcies a participants com vosaltres, acompanyants, voluntaris, organització, i qui passava per allà... hem aconseguit aportar fins ara a les diferents causes solidàries, 1.202 euros. Un petit granet de sorra, sí, però la solidaritat és això: la suma de petits granets de sorra.

Edició 2019:

Encara estem estudiant diferents projectes solidaris... molt aviat més informació sobre la Causa Solidària d'enguany!

Moltes gràcies pel vostre enterès.

Edició 2018:

Com cada any, l'Isaac -regidor a l'Ajuntament d'STP, ens assessora en aquest tema, motiu pel qual li estem molt agraïts.

A continuació us presentem AMPERT:

AMPERT és una associació sense ànim de lucre, que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts de càncer de l'Alt Penedès, proporcionant-los un servei de transport diari fins a l'ICO Institut Català d'Oncologia - Hospital Duran i Reynals.

Ampert

AMPERT és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia.

El nostre àmbit d’actuació és comarcal, donant cobertura a qualsevol habitant dels 27 municipis de l’Alt Penedès malalts de càncer que necessiten fer tractaments de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia) Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte principal d’AMPERT és oferir el servei diari de transport i acompanyament als seus usuaris i usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament actiu de radioteràpia, i compta amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de la Creu Roja.

Per a més informació, podeu clicar el següent enllaç: Ampert.com

Ampert.org

Gràcies pel vostre suport!

Causa Solidària 2017

Projecte Nidia White de Puerto Cabezas (Bilwi), Nicaragua

"Movimiento de Mujeres Nidia White/Salud Sin Limite
Ofrece servicio de Atención Integral Culturalmente Adecuado a Niñas, Adolescentes y Mujeres que viven Violencia Intrafamiliar y Sexual (VIF/S)."


amicsdepuertocabezas.blogspot.com.es

Associacó d'Amics de Puerto Cabezas, de Vilafranca del Penedès

Es va constituir el 1999 i des d'aleshores ha treballat per donar a conèixer i difondre la realitat social, econòmica i cultural del municipi de Puerto Cabezas i la Regió Autònoma del Carib Nord de Nicaragua, dinamitzar l'agermanament existent entre Vilafranca i Puerto Cabezas, coordinar programes i projectes de cooperació col·laborant amb altres entitats i associacions.

Des d'aquesta Associació, col·laboren en aquest projecte des de fa anys, amb el seguiment del Fons Català de Cooperació, on fan una gran tasca en el camp de l'atenció i la prevenció de la violència de gènere i lluita pels drets de les dones des del feminisme:

"Misión: Fortalecer las capacidades individuales y colectivas de las mujeres para construir relaciones de equidad e igualdad de oportunidades que conduzcan a mejorar las condiciones de vida y al empoderamiento de las mujeres a través de la participación activa de las mujeres y la sensibilización, promoción, procesos educativos, acompañamiento, asesoría, prestación de servicios e incidencia en el campo de la salud reproductiva, la lucha contra la violencia y los derechos económicos de las mujeres a nivel Municipal, Regional y Nacional."

Movimiento de Mujeres Nidia White Salud Sin Limite (Web)

"El Albergue del Movimiento de Mujeres Nidia White es el único centro de refugio para víctimas de violencia de género y sexual en la Región Autónoma del Atlántico Norte (RAAN) de Nicaragua. Inicialmente pensado para las mujeres, tuvo que adaptarse a una dura realidad: 80% de las personas que llegan a buscar apoyo en el albergue son niñas."

Vídeo d'Oxfam Nicaragua sobre la "violencia hacia las niñas en la RAAN" (YouTube)

Des del Patidors CE, i amb l'assessorament de l'Isaac, regidor de l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, volem donar a conèixer les associacions i entitats del territori que desenvolupen activitats solidàries, ja sigui amb destí al mateix territori, o també, com és el cas, a territoris llunyans. La nostra/vostra aportació, segurament, és només un granet de sorra, però segur que serà benvingut!

Com sabeu, aquesta activitat no te ànim de lucre, i en el preu d'inscripció, donareu 2 euros a la causa solidària -una de tantes que podríem triar, malauradament-, i que la fa tan especial. A més a més, creiem que és una bona oportunitat per a donar-hi visibilitat i per a conèixer les diferents associacions de caràcter solidari que tenim al territori.

Organitzadors

Patrocinadors i Col·laboradors: