#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Edició 2018:

Moltes Gràcies a Tothom per fer-nos confiança: Participants, Voluntàries i Voluntaris, Col·laboradors, Institucions, Propietaris/es, Meteorologia, Família, ... #VallDelRiudebitlles

Finalment, i havent fet recompte, en la versió Semi-Nocturna de la Cursa d'Orientació, enguany han arribat a Meta 150 participants -de 157 inscrits, en 71 Equips. Enhorabona a tothom!

Entre inscripcions i donatius, hem pogut aportar a la Causa Solidària, que enguany és per a l'associació Ampert.org, un total de 334 euros. Moltes gràcies a tothom pel vostre suport!

Després de revisar les Targetes de Control, ja podeu consultar les Classificacions OFICIALS en l'apartat corresponent. Properament s'enviaran a les Lligues per tal de que pugueu puntuar-hi. Per qualsevol cosa, ens podeu enviar un correu a valldelriudebitlles@gmail.com

Segurament ho haguéssim pogut fer millor, però som els que som, i vam fer el que vam puguer... de manera totalment altruista, amb passió, i amb ganes de donar a conèixer la Vall del Riudebitlles en tots els seus àmbits. Esperem que torneu a buscar les Fites que no veu trobar, ja que properament, deixarem el Circuit d'Orientació de manera Permanent. Ja us avisarem.

Àlbum Google Fotos by Terminator

Àlbum ` Google Fotos by Toni

VDRO

Puntuable per a:

CCRLliga Orientació Gran Penedčs

Cursa d'Orientació Solidària i sense ànim de lucre: Altruisme i Passió!

Ampert

Si tens dubtes sobre la Cursa o l'Orientació en general, potser et podem ajudar... Clica sobre la imatge per resoldre'ls!

VDRO

-Últimes Novetats 2018:

BreakingNews

Segueix el nostre Facebook... hi anirem penjant informació...

Cursa sense ànim de lucre, i solidària!

- Enhorabona a Tothom!


-Quins raconets, tú...!!!

 

Organitzadors

Patrocinadors i Colˇlaboradors: