#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Breaking News

Últimes Notícies!

N O V E T A T S 2019...

FOTOS i VÍDEOS 2019:

L'equip de JED DRONS, que van fer seu el repte de fer la grabació de vídeo de la Cursa d'Orientació, han fet un treball ESPECTACULAR tot i les limitacions d'un Dron, que te limitat l'espai de vol. Però millor, així mantenim "en secret" els millors raconets i Salts d'Aigua del Circuit... Hehe...

Moltes Gràcies JED DRONS!

Cliqueu sobre la imatge per a visualitzar el vídeo a YouTube en HD:

JED DRONS

Àlbum Fotos Presi (Google Fotos)

Àlbum Fotos Toni&Eva (Google Fotos)

Sobre la Cursa d'Orientació:

Per quart any consecutiu, la Cursa d'Orientació ha tornat a formar part de la Lliga de Curses d'Orientació Gran Penedès, consolidant el prestigi i mantenint l'esperit solidari i altruista. Un dels nostres objectius és donar a conèixer la Vall del Riudebitlles i rodalies en tots els seus àmbits, ja que també hi fem vida i ens agrada compartir les nostres (re)descobertes: el paisatge, els raconets, la història, la cultura, els productes de la terra, l'agricultura, els comerços, les empreses que hi desenvolupen les seves activitats, la gent, etc.

Creiem que l'Orientació és un excel·lent mitjà per a (re)descobrir el territori. Sovint no ens n'adonem del patrimoni que tenim aprop.

Els Patidors CE, com a iniciativa particular totalment altruista -potser massa i tot, i sense ànim de lucre, mitjançant la nostra web de capçalera www.valldelriudebitlles.cat, intentem donar a conèixer el territori que ens és més proper tan bé com podem...

Com sempre, un etern agraïment als nostres col·laboradors, tan als més fidels al llarg de les edicions, com als puntuals... i com no, a voluntàries i voluntaris, família, institucions, propietaris, veïns, i tothom qui ens ajuda desinteressadament en la organització de la Cursa. I especialment a tots i totes les participants! Gràcies!

 • Gràcies a Participants, Organització, Voluntariat, i qui passava per allà, hem pogut recaptar 500 euros per al Projecte de Crowdfunding YO También LEO!
 • Ha estat un encert fer coincidir la Cursa d'Orientació amb el Tast de Primavera, ja que entre tots/es, hem fet que el dia de la Cursa hagi estat una veritable Festa!
 • La Fita 73 (forat bomba de la Guerra Civil) i la 62 (arbreda cruïlla) no estaven al lloc on marcava el mapa, tal i com ens vau fer saber... la causa és que no vam tenir temps de pre-balisar les localitzacions, i com que ens vam repartir les Fites per posar entre el Toni, el Bonfi i el Presi, doncs... el Presi li va explicar al Bonfi on s'havien de posar, però és clar, amb les presses i amb tantes com "li van tocar", es va equivocar -per poc... Tot i així, queda clar que l'errada va ser per tothom.
 • Una cosa... enguany hem anat una mica de cul a l'hora de fer entrega de les Targetes de Control perquè, hehe, la majoria heu vingut amb el temps just, i alguns heu fet canvis en els equips, i és clar... :P
 • Enguany no hem pogut preparar-vos cap "sorpresa", com ho va ser el pont tibetà el 2017 en una Fita del Camí del Riu, o la Xarxa de saltar el 2018... no per ganes, perquè ja en teníem una de pensada... haguéssiu flipat (i xops)... però el nostre Mark "Gi Joe" ha estat pare recentment, i és clar... aprofitem per a donar-li l'Enhorabona Family!
 • De 109 equips arribats a meta, vau punxar als Salts d'Aigua de Canaletes:
  • Font dels Capellans (Fita 80) = 88 equips
  • Salt de la Mala Dona (Fita 81) = 65 equips
  • Salt del Cargol (Fita 82) = 45 equips
  • Salt dels Cups (Fita 83) = 49 equips
  • Salt de la Font Freda (Fita 89) = 65 equips
  • Salt del Rector (Fita 93) = 16 equips
 • Ja sabeu que teniu les classificacions penjades en l'apartat corresponent mitjançant la nostra WebApli... amb un ampli contingut de dades dels Resultats... Resumint, es van punxar totes les Fites, però ningú les va punxar totes -i no és un joc de paraules...
  • Total Punxades: 1.838
  • Total Punts Punxats: 11.938
  • La Fita que es va punxar més: la 31 (90 equips)
  • La Fita que es va punxar menys: la 70 (6 equips)

Per nosaltres, la millor localització -que per cert, vam descobrir a finals del 2018 mentre exploravem la zona del mapa, és la Fita 89 (Salt de la Font Freda, al torrent de la Guitza):

Fita 89

Pre-Briefing

DESTACAT: Actualitzat a: 26/04/2019

Descripció de Fites (balises):

Fites

...a 26/04/19 - Gent vinguda de...:

Vilassar de Mar, Ordal, Vilafranca del Penedès, Calafell, La Granada, Esparreguera, Igualada, Sant Pere de Riudebitlles, Vilanova i la Geltrú, Sant Feliu de Llobregat, Olèrdola, Castelldefels, Sant Pere de Ribes, Sitges, Santa Maria de Palautordera, Puigdàlber, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Els Monjos, Pacs del Penedès, Urnieta (PV), El Bedorc, Les Roquetes del Garraf, El Pla del Penedès, Torrelles de Llobregat, Cubelles, Manresa, Martorell, Castalla (CV), Cornellà del Llobregat, Cabrera d'Anoia, Alzira (CV), Gelida, Collbató, Terrassa, Sant Carles de la Ràpita, Cerdanyola del Vallès, Altafulla, Cornellà del LLobregat, Sant Sadurní d'Anoia, Premià de Mar, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Lliçà d'Amunt, Sant Adrià del Besòs, Sant Julià de Vilatorta, Manlleu, Seva, Ordino (AND), Torrelavit, Mollerussa, Sant Pere Molanta, Montgat, Santa Oliva, La Garriga, La Torre de Claramunt, Vilanova del Camí, ... Weeeeeeeeeee!!!

Croquis Zona Cursa

Croquis

CROQUIS ZONA CURSA, TAST i APARCAMENTS

Aparcaments

Si no plou, tindrem un DRON sobrevolant-nos i captant imatges espectaculars... i un post-muntatge de vídeo que fliparem... ;)

Dron

Tast Primavera

VDRO19

N O V E T A T S 2018...

9 JUNY 2018: MAPA CURSA PER A DESCARREGAR...

Mira que som bona canalla... Fins i tot us deixem descarregar La Joia de la Corona de la Cursa d'Orientació d'enguany: el Mapa d'Orientació...

Encara no hem posat les Fites Permanents, però ho farem al llarg del mes de juliol i agost, així que a partir de setembre, podreu venir a entrenar a la Vall del Riudebitlles. Des de l'any passat, també tenim de manera Permanent el Mapa de 2017, tot i que li hem de fer un petit manteniment, ja que de tant en tant, ens treuen les Fites. Ja us avisarem...

Si te l'imprimeixes en A4, pensa que l'escala serà d'aproximadament 1:22.000, per això aconsellem imprimir-ho en qualsevol copisteria portant un Pen USB amb el mapa i imprimir-lo en A3 i en color amb un paper de qualitat. De totes maneres, ja us avisarem quan el tinguem a punt per tornar a "punxar"... ;)

Clica sobre la imatge per obrir i DESCARREGAR el .PDF amb el Mapa d'Orientació (Oju! Són 28 MB guardat a Google Drive, millor amb WIFI).

VDRO

Organitzadors

Patrocinadors i Col·laboradors: