#VDRO
Segueix-nos a Twitter Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Instagram Segueix-nos a YouTube

Presentació - Resum 2016

Atenció... Propera cita:

dissabte 10 de juny 2017

Lliga Orientació Gran Penedčs

"- En muntar un circuit d'Orientació, arriba un moment en que un ja no sap si puntua la Fita en base a la dificultat tècnica en trobar-la, o en base al paisatge que es veu des d´aquesta o en aconseguir arribar-hi..."

2016: Moltes Gràcies a Tothom per participar!

En primer lloc, moltes gràcies per la vostra participació i per fer-nos confiança... seguirem aprenent...

Ara és hora de valoracions i de millorar en una propera edició... De moment, ja hem près nota en que vam fer "curt" en Fruita, Birres, Isotònics i menjar sense glúten, per l'Avituallament Final... Tot i així, esperem que hagueu disfrutat tant com nosaltres en preparar-ho tot, el millor que vam saber... i poder... ja que, com la majoria de vosaltres, sóm esportistes que ens agrada compartir i participar en diverses eXperiències que ens ajuden a créixer com a persones, compaginant feina, família, i vida social.

Ja teniu els Resultats (classificacions) i algunes Fotos penjades als apartats corresponents de la Web!

"Hem dissenyat el mapa amb molta dedicació i passió per a que disfruteu del paisatge típic del Penedès, navegant entre vinyes, prats, turons, torrents i bosquets. No hi ha gaire desnivell però sí que és trenca-cames, ja que pla, pla, allò que se'n diu pla, no n'hi ha gaire. Gaudireu d'unes panoràmiques 360º espectaculars del Penedès i més enllà, amb la verdor de les vinyes i boscos que us envoltaran arreu."

Els nostres Col·laboradors han ajudat en gran mesura en l'èxit de la Cursa, ja que gràcies a la seva col·laboració, l'eXperiència i satisfacció general ha estat molt més positiva. Els podeu conèixer tot clicant en els seus Logos que hi ha la Web!

A més a més, com sabeu, aquesta activitat no te ànim de lucre, i en el preu d'inscripció, haurem donat 2 euros a la causa solidària -una de tantes que podríem triar, malauradament-, i que la fa tan especial, i que creiem que és una bona oportunitat per donar-hi visibilitat:

Cursa solidària amb el projecte "Vacances en Pau" per l'acollida d'infants Sahrauís, per part de l'entitat ACAPS Wilaia Alt Penedès

280 euros per la Causa Solidaria!

Deixant de banda les qüestions polítiques de fons, creiem que es tracta d'una bona iniciativa que dóna una altra visió i experiència del món a uns infants que d'altra manera potser no hi tindrien accés.

Moltes gràcies a tothom per participar! ;)

Comic Presi

 

Organitzadors

Patrocinadors i Colˇlaboradors: