VallDelRiudebitlles.cat

12 Hores d'Esports

Diumenge 30 juny 2019

AVÍS PER CALOR EXTREMA

Eviteu les activitats amb major esforç físic durant les hores centrals del dia. En tots els casos, hidrateu-vos bé, poseu-vos protecció solar (cremes, gorres, etc.), i sobretot, sentit comú i seny! Sigueu vigilants amb els menors i amb els majors.

Dins del Programa d'Activitats de les 12h d'Esports de Sant Pere de Riudebitlles (veure programa en paper), Els Patidors CE ens fem càrrec de les activitats descrites a continuació:

Córrer / CACO

8h30 Zona Esportiva STP

10 km Aprox.

Plan: anar fent...

La idea és fer com en les edicions anteriors... anirem plegats en la mesura del possible. Si ens distanciem gaire, ja miraríem de fer un parell de grups amb ritme semblant... Qui vulgui escurçar el recorregut, ho podrà fer al seu aire, ja que... TOTS els camins porten a STP... ;) -si cal, en cas de que no es conegui el camí de tornada, ja miraríem de fer un acompanyament...

El Circuit no estarà marcat. Hi ha vegetació baixa en alguns corriols.

En finalitzar, ens donaran un val per un refresc gratuït. L'obsequi, si sou de fora, en principi us el donaran al moment. Els de STP, per la tarda.

El Recorregut:

Enguany el recorregut serà per la serra sud de la Vall del Riudebitlles direcció Est, tot (re)descobrint algun corriol i baixant cap a Torrelavit, on (re)descobrirem un Refugi de la Guerra Civil, i de tornada cap a STP per les 100 Escales.

NO hi ha Track.

Porteu aigua!

Orientació STP

Lliure: Tot el dia (i de fet, tot l'any...)

A la Web hi ha a la vostra disposició alguns mapes dels Circuits Permanents d'Orientació que tenim a la Vall del Riudebitlles... però per aquestes 12h d'Esports, hem dissenyat alguns circuits linials curtets... el mapes dels quals, els trobareu el dia de les 12h d'Esports, a la taula de la Organització (a partir de les 9h), o també te'l pots descarregar i imprimir a casa a tamany real DIN A-4 (per si el vols fer abans d'hora, o qualsevol altre dia):

Tots els circuits comencen i acaben a l'explanada que hi ha al costat de les pistes de tenis. Es poden realitzar a qualsevol hora del dia, i més enllà, ja que quedaran permanents.

En principi, no suposen gaire dificultat... Quan el circuit és LINIAL, vol dir que haureu de fer les Fites en l'ordre especificat: 1, 2, 3, ...

Les Fites (o balises) a trobar seran les enganxines adhesives pròpies que utilitzem al Circuit Permanent, amb el Número de Fita, i el Codi d'Identificació.

Entre les 10h i les 10h30 aproximadament, estarem a l'explanada al costat de les pistes de tenis per si algú necessita ajuda o 4 apunts sobre el tema Orientació.

Porteu bolígraf...

Recordeu portar bolígraf per anotar els codis de les Fites. Ho podeu fer darrera el full del mapa, anotant:

  • Data i hora inici
  • Codi Fita Inici
  • Números de Fita i Codis
  • Data i hora final
  • Codi Fita Final
  • Data i hora final

Quan hagueu acabat, aneu a la taula de control de les 12h d'Esports, i mostreu que heu fet l'activitat.

Us donaran un val per un refresc gratuït. I si sou de fora i no teniu previst venir per la tarda, ho dieu i en principi, us donaran l'obsequi.

De moment aquests circuits no es podran punxar amb la nostra WebApli...