GR-M

Grup Riudebitllenc de Muntanya

Facebook.com/grupriudebitllencdemuntanya
GR-M sóm una colla de gent a qui ens agraden les activitats relacionades amb la muntanya i la natura en general. Ens agrada descobrir, ensenyar, experimentar i compartir. Hi ha tants llocs i racons per visitar, que no els acabarem mai...

Cada mes organitzem una sortida popular, en diumenge, oberta a tothom, grans i petits, principiants o experts. Els dimarts abans del dia de l'Activitat, fem una reunió informativa a les Escoles Velles, a Sant Pere de Riudebitlles, a les 21h30. A més, podreu veure tota la informació de l'Activitat proposada a través de la nostra pàgina de Facebook, on hi podreu interactuar, o en aquesta mateixa pàgina, de caràcter només informatiu.

A Instagram sóm @grup_riudebitllenc_de_muntanya, on podreu veure un munt de fotografies de les nostres activitats!

GR-M

Activitats

En la capçalera d'aquesta pàgina trobareu les Activitats organitzades per any. Només hi heu de clicar.

Totes les Activitats proposades estan pensades per a gent habituada a la muntanya i també per a qui s'hi vulgui iniciar. Així doncs, cada Activitat tindrà un distintiu de "Nivell": Fàcil, Mitjà, Difícil. Cadascú hauria de ser capaç de ser coneixedor/a de les pròpies capacitats, tan tècniques com físiques.

Des del GR-M, no ens fem responsables dels danys propis que puguin patir els participants, així com els que puguin causar a tercers, ja siguin persones, animals o coses. És per això que aconsellem que esteu en possessió d'algun tipus d'assegurança esportiva. En prendre part en la participació d'alguna de les Activitats que organitzem, haureu de signar un manifest de descàrrega de responsabilitats per part del GR-M.

En qualsevol cas, és el sentit comú el que marca les Activitats dels GR-M.

- Animeu-vos-hi!